STADLER SZOLNOK KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A Stadler Rail Csoport egy nemzetközi, független vasúti járműgyártó vállalat. A cégcsoport Európában és Európán kívül számos országban van jelen, úgy mint Svájc, Németország, Lengyelország, Magyarország, Csehország, Olaszország, Algéria és USA. A Csoport közel 13000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

A Stadler termékeivel a regionális, elővárosi és városi gyorsvasúti közlekedés, valamint a könnyű városi vasúti és villamos járművek piacaira fókuszál. A társaság személyszállító vasúti kocsikat és dízel-elektromos mozdonyokat is gyárt, továbbá globális piacvezetőnek számít a fogaskerekű járművek piacán. Moduláris járműcsaládok rendszerének gyártójaként a Stadler
minden megrendelőjének a saját vasúti infrastruktúrájához igazított járművet szállít.

A Stadler Rail Csoport Magyarországon három leányvállalattal van jelen. Az elsőként, 2005-ben megalapított Stadler Trains Magyarország Kft. a csoport magyarországi vezérképviselete, amely a társaság értékesítési feladatait látja el Magyarországon, és a hozzá tartozó egyéb piacokon. A Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft-t 2007-ben kezdte meg a működését Pusztaszabolcson, feladata a magyar piacon értékesített Stadler járművek karbantartása, illetve 2011 októberétől a MÁV kötelékébe tartozó Bombardier Talent motorvonatok szervízelése. A 2009-ben alapított Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft. a Stadler legújabb beruházása Magyarországon. A Szolnokon felépített üzem különböző Stadler motorvonatokhoz gyárt alumínium kocsiszekrényeket. A Stadler 2013-ban új tevékenységet is hozott Magyarországra, ugyanis szintén Szolnokon építette ki a csoport forgóvázrevíziós kompetenciaközpontját. A Stadler Magyarországon összesen már több mint 700 munkavállalót foglalkoztat.

Amennyiben érdeklődsz a vasút és a járműgyártás világa iránt, és már a főiskolai és egyetemi évek alatt szeretnél értékes és a későbbi elhelyezkedéshez nélkülözhetetlen gyakorlat szerezni, jelentkezz a Stadler Szolnok Kft. gyakorlati képzésére! A Stadlernél világszínvonalú technológiai környezetben és egy kivételes, célorientált csapatban szerezhetsz munkatapasztalatot és valódi gyakorlatot több, párhuzamosan futó érdekes projektben.

 

Akiket várunk:

Gépészmérnöki, járműmérnöki alapszakokra jelentkezett hallgatók

 

Elvárásaink:

  • aktív részvétel a főiskolai előadásokon, szemináriumokon
  • folyamatosan fenntartott jó tanulmányi eredmény
  • aktív részvétel a Stadler futó projektjeiben
  • idegen nyelv aktív használata/elsajátítása (német és/vagy angol)
  • MS Office programcsomag felhasználói szintű ismerete

 

Amit kínálunk:

Innovatív, svájci kultúrájú modern és tiszta munkakörnyezet, kiemelkedő munkabiztonság és egészségvédelem, lehetőség a további egyéni fejlődésre és előrelépésre!

A jelentkezéseket e-mailben vagy postai úton várjuk az alábbiak melléklésével: fényképes önéletrajz, motivációs levél, a középiskolai bizonyítvány az utolsó két lezárt félév eredményeit tartalmazó oldal másolata, valamint az egyéb bizonyítványok (pl. nyelvvizsga bizonyítvány) másolata.

 A cég/partner honlapja: www.stadlerrail.com

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök, Járműmérnök alapképzés 

Gyakorlati helyszín: Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft., Szolnok, Bánki Donát út 5. (Ipari Park)

Duális kapcsolattartó

Név: Szabadkáné Barta Katalin

E-mail: katalin.szabadkanebarta@stadlerrail.com

Telefon:   +3656888524

Jelentkezési feltételek:

Magyar nyelvű önéletrajz, konkrét terület (lehetőség szerint specifikus vállalati szakterület), érdeklődési kör megjelölésével.

Jelentkezési határidő középiskolások számára: –

A felvételit augusztus végéig bonyolítjuk le.