Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

STI Petőfi Nyomda Kft.

DUÁLIS KÉPZÉS A PETŐFI NYOMDÁBAN

Gondoltad volna, hogy bármelyik szupermarketben járva a polcon található termékek kartondobozainak jó része itt készül a kecskeméti Petőfi Nyomdában? Talán meglepő, de egy gyógyszertárban található gyógyszeres dobozok zömét szintén itt gyártják.

Egyszerűbb és bonyolultabb konstrukciók, gyártásuk azonban nagyon komoly szakmai, mérnöki tudást igényel.

Az STI Petőfi Nyomda Kft a német STI csoport tagjaként Kelet-Közép Európa egyik vezető kartondoboz csomagolóanyag gyártója. A vállalat nemcsak a termelékenységével vívott ki vezető helyet Magyarországon, hanem a humán tőkébe fektetett beruházással is, amelynek eredményeként 2006-ban a Hewitt-HVG felmérésén az 5. legjobb magyarországi munkahelynek választották.

A nemzetközileg ismert Petőfi Nyomda és a hozzá tartozó Petőfi Service Kft. mind az 580 dolgozója azon fáradozik, hogy a megrendelők elvárásainak maximálisan eleget tegyen, és teljes szolgáltatást nyújtson a termékfejlesztéstől egészen a késztermék kiszállításáig. Mindennek előfeltétele a kreativitás, kompetencia, és dolgozóink magas szintű tudása.

Ha van kedved, légy a csapatunk tagja, és vegyél részt a duális képzésben. Sikeres államvizsgád követően nálunk biztos a helyed.

A duális képzés keretében várjuk a gépészmérnök, műszaki menedzser, logisztikai mérnök, és gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatókat.  

 A cég honlapja

 Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján

 Kiket várnak?

Gépészmérnök, logisztikai mérnök, gazdálkodási és menedzsment, logisztikai mérnök, műszaki menedzser szakra jelentkezőkett

 Gyakorlati helyszín: Kecskemét

 Kapcsolat: Gömöri Ferenc, HR menedzser
 E-mail: ferenc.gomori@sti-group.com
 Telefon: +36 76 510 210
                 +36 30 474 68 80

Jelentkezési határidő: 2020.02.29.

 

Gondoltad volna, hogy bármelyik szupermarketben járva a polcon található termékek kartondobozainak jó része itt készül a kecskeméti Petőfi Nyomdában? Talán meglepő, de egy gyógyszertárban található gyógyszeres dobozok zömét szintén itt gyártják. Egyszerűbb és bonyolultabb konstrukciók, gyártásuk azonban nagyon komoly szakmai, mérnöki tudást igényel.

 

Partnereink