STI PETŐFI NYOMDA KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

DUÁLIS KÉPZÉS A PETŐFI NYOMDÁBAN

Gondoltad volna, hogy bármelyik szupermarketben járva a polcon található termékek kartondobozainak jó része itt készül a kecskeméti Petőfi Nyomdában? Talán meglepő, de egy gyógyszertárban található gyógyszeres dobozok zömét szintén itt gyártják.

Egyszerűbb és bonyolultabb konstrukciók, gyártásuk azonban nagyon komoly szakmai, mérnöki tudást igényel.

Az STI Petőfi Nyomda Kft a német STI csoport tagjaként Kelet-Közép Európa egyik vezető kartondoboz csomagolóanyag gyártója. A vállalat nemcsak a termelékenységével vívott ki vezető helyet Magyarországon, hanem a humán tőkébe fektetett beruházással is, amelynek eredményeként 2006-ban a Hewitt-HVG felmérésén az 5. legjobb magyarországi munkahelynek választották.

A nemzetközileg ismert Petőfi Nyomda és a hozzá tartozó Petőfi Service Kft. mind az 580 dolgozója azon fáradozik, hogy a megrendelők elvárásainak maximálisan eleget tegyen, és teljes szolgáltatást nyújtson a termékfejlesztéstől egészen a késztermék kiszállításáig. Mindennek előfeltétele a kreativitás, kompetencia, és dolgozóink magas szintű tudása.

Ha van kedved, légy a csapatunk tagja, és vegyél részt a duális képzésben. Sikeres államvizsgád követően nálunk biztos a helyed.

A duális képzés keretében várjuk a gépészmérnök, műszaki menedzser, logisztikai mérnök, és gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatókat.

 

 

A cég/partner honlapja: www.sti-group.com

A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.sti-group.com/hu/sti-group/karrier/felsofoku-dualis-kepzes.html

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök, logisztikai mérnök, gazdálkodás menedzsment, kereskedelem-marketing, pénzügy számvitel

Gyakorlati helyszín: 6000 Kecskemét, Külső-Szegedi út 6.

Duális kapcsolattartó:

Név: Gömöri Ferenc
E-mail: ferenc.gomori@sti-group.com
Telefon: +36 30 474 6880

Jelentkezési feltételek:

Önéletrajz e-mail címre történő elküldésével lehet jelentkezni

Jelentkezni 2024. február 28-ig lehet.

A felvételit április 15-ig bonyolítjuk le.