Támogatóink

GYÉMÁNT FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

.A Framatome S.A.S a nukleáris ipar egyik vezető gyártója. Nemzetközi szakértelmének, a folyamatosan magas minőségnek és az innovatív technológiáknak köszönhetően a vállalat évek óta kiváló hírnévnek örvend, és a megbízhatóságot, a kiváló teljesítményt képviseli. A Framatome Kft., amely a Framatome S.A.S leányvállalata, a magyar nukleáris és folyamatautomatizálási piac ügyfeleinek kínál megoldásokat. A tevékenységeink közé tartoznak az atomerőművek és kutatóreaktorok biztonsági és nem-biztonsági irányítórendszereinek mérnöki szolgáltatásai, a vegyipar, a cellulóz- és papíripar folyamatautomatizálási rendszerei, valamint az energiaelosztás automatizálása.

A Gamma Digital Kft egy 1995-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenységünk az ipari automatizálás és rendszerintegráció. Az elmúlt tíz évben dinamikusan fejlődtünk, jelenleg több mint 130 főt, többségében fejlesztőmérnököt foglalkoztatunk. Növekvő árbevételünk elsősorban az autóiparból, a gyógyszeriparból, valamint az intralogisztikai területről származik. Míg a hazai nagy gyógyszergyárakban tevékenységünk már komoly múltra tekint vissza, addig cégünk autóipari csoportja az utóbbi években ment át ugrásszerű fejlődésen. Az utóbbi években harmadik fő tevékenységünkként az intralogisztikai automatizálás vált meghatározóvá: automata magasraktári-, dobozos-, valamint automata targonca rendszerek teljeskörű tervezését és kivitelezését valósítottuk meg.

.A VESZ-MONT 2000 Kft. Magyarország egyik vezető célgépgyártással, ipari automatizálással foglalkozó vállalata, az általunk készített berendezések világszerte több országban hajtják az autó-, elektronika és egészségipar motorját.

ARANY FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

A Bosch Rexroth a hajtás- és vezérléstechnika egyik vezető szállítójaként világszerte hatékony, erőteljes és biztonságos gépipari megoldásokat kínál, legyen szó bármilyen típusról vagy méretről. A vállalat a mobil alkalmazások, a gépipari alkalmazások, a tervezés, és a gyártásautomatizálás piaci szegmenseiben egyesíti világszintű alkalmazástechnikai tapasztalatát. A Bosch Rexroth intelligens komponensei és testreszabott megoldásai és szolgáltatásai útján alakítja ki a teljes mértékben hálózatba kapcsolt alkalmazásokhoz szükséges környezetet. A Bosch Rexroth a hidraulika, az villamos hajtások és vezérlések, a hajtómű-technológia és a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, továbbá az IoT-szoftverek és interfészek területein kínál ügyfeleinek megoldásokat.

Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő- és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, illetve a leggyakrabban alkalmazott, piacvezető robotkarok független rendszerintegrátoraként tevékenykedünk. A robottechnológia területén szerzett másfél évtizedes tapasztalatunknak, innovatív megoldásainknak, illetve saját kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetjük dinamikus fejlődésünket, és azt, hogy mára Magyarországon vezető szerepet töltünk be az ipari automatizálás területén. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Rendszerintegrátori tapasztalatunkra alapozva, kiemelten foglalkozunk az ipar 4.0 kihívásaira választ adó szoftverfejlesztéssel. Ennek eredménye saját termeléstámogató online SCA-DA alkalmazásunk, a WaMeWo, mely egyszerre alkalmas különböző gyártmányú robotok és PLC-k adatainak gyűjtésére, elemzésére és értelmezésére. Az ötlettől a kulcsrakész kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén. 2020 márciusától a Robot-X oktatóközpontja az országban elsőként nyújt államilag elismert robotprogramozó képzéseket, ahol az automatizálással foglalkozó hazai szakemberek magyar nyelvű KUKA, Fanuc, ABB, Mitsubishi, Staubli és Universal Robots robotkezelői és robotprogramozói tanfolyamokon vehetnek részt. 2021-es évtől elindítottuk a robotszimulációs szoftverek oktatását, illetve a PLC programozói tanfolyamokat is. Automatizált gyártórendszerben beépített robotkarjainkon történő oktatások alatt, igyekeztünk minél több ipari alkalmazást bemutatni az oktatás résztvevőinek.

A Mitsubishi Electric a világ egyik vezető elektronikai és elektromos rendszereket, valamint automatizálási és robotikai megoldásokat gyártó vállalata.

EZÜST FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

A Flexman Robotics Kft. célja, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáljon partnereinek az ipari automatizálás területén. Cégünk 2011 óta egyedüli magyarországi partnerként látja el a Yaskawa robottechnikai divíziójának képviseletét. Személyes kapcsolataink a Yaskawával azonban sokkal régebbre nyúlnak vissza: cégünk tulajdonos-ügyvezetője 1990-óta áll kapcsolatban a céggel. A Flexman Robotics termékkínálata időközben bővült a Yaskawa hajtástechnika és mozgásvezérlés portfóliójával, valamint kiegészült az Axelent gépbiztonsági és raktártechnikai kerítéseinek és rendszereinek termékpalettájával is, mely nagyon hasznos és fontos kiegészítő komplett automatizálási megoldások építéséhez.

Az ATYS-CO Kft. már több mint 25 éve működő vállalkozás. Társaságunk ipari folyamatirányítási-automatizálási rendszerek tervezésével és kivitelezésével, bel- és külföldi kereskedelemmel és megújuló energiával foglalkozik. Szakembereink több évtizedes petrolkémiai, vegyipari, építési, beruházói és karbantartói tapasztalattal rendelkeznek, amelynek köszönhetően cégünk teljes körű szolgáltatást kínál az ipari létesítmények terén a tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig.

Az Infocontrol Hungária Kft. fő tevékenysége az ipari standard és biztonsági automatizálás, ezen belül komplett automatizált rendszerek villamos tervezése és kivitelezése, PLC rendszerek és hálózatok kialakítása, programozása, illetve régi, korszerűtlen gépek és berendezések vezérlésének átalakítása, felújítása, valamint gyártósorok, robotcellák, célgépek gépbiztonsági felülvizsgálata és tanácsadása. Megalakulásunk óta a Pilz GmbH & Co. KG egyedüli partnerei vagyunk Magyarországon. A szakmai kapcsolat a német céggel ennél is messzebbre nyúlik: már 1997-ben elkezdődött. A magas minőségű PILZ termékekhez 23 év know-howját, összegyűjtött mérnöki tudását, tapasztalatát adjuk hozzá.

BRONZ FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

Az amerikai Rockwell Automation a világ egyik vezető automatizálási termékeket gyártó vállalata. 1970-ben piacra dobott vezérlője, a PLC-1 típusmegjelölése nem sokkal később már teljes termékkategória általános megnevezésévé vált, és jelen verseny nevében is szerepel J. A Rockwell Automation kizárólagos képviseletét régiónk 6 országában a Controltech cégcsoport látja el, melynek magyarországi irodája 2003-ban kezdte el működését, a Rockwell Automation pedig 2016-ban nyitotta meg irodáját hazánkban.