Taqtile Manifest ipari kiterjesztett valóság bemutatója

Tisztelt Kollégák!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a tradAR – Add-Man Kft.

Taqtile Manifest ipari kiterjesztett valóság

című bemutatóval egybekötött előadására

Helyszín: GAMF 4/315 terem

Időpont: 2022.01.19. 14:00-15:00

A tartalomból:

Az ipart jelenleg a negyedik ipari forradalom, az Ipar 4.0 alakítja át, sajnos a magyar ipar vállalatai lassan haladnak a tényleges digitalizáció útján. Napjainkban is a papír alapú képzés és munkavégzés uralja gyártósori műveleteiket. Azonban az olyan technológiák adaptálása, mint a mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence – AI), a gépi tanulás (Machine Learning – ML), 5G hálózatok, felhőszolgáltatások (Cloud Computing), szenzorok hálózata (IoT) és a kiterjesztett valóság (Augmented Reality – AR) olyan összekapcsolt ökoszisztémát tesz lehetővé, mely fokozza az automatizálást, javítja a kommunikációt és a felügyeletet, és új szinteket tesz lehetővé gyártás területén.

Az MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) szolgáltatók egyre inkább az informatikai és technológiai fejlesztésekre helyezik a hangsúlyt hatékonyságuk növelése és az MRO-munkálatokra fordított idő csökkentése érdekében. Azonban, az eszközök és infrastruktúra komplexitása miatt e rendszerek karbantartása és üzemeltetése egyre bonyolultabbá válik, miközben a technológiához és a hardverhez egyaránt értő tapasztalt szakemberek száma csökken. Az idősödő szakállomány és magas fluktuáció következtében nő a munkavállalók közti képesség- és tudásbéli különbség, mely gátat szab a versenyképesség fenntartásának.

A Taqtile Manifest egy olyan AR szoftvermegoldás, amely az asztal nélküli munkavállalókat (deskless worker vagy frontline worker) felruházza azzal a tudásbázissal, mely elengedhetetlen a hibamentes, nagy magabiztossággal végzett önálló munkavégzéshez. Mindezt térben kihelyezett lépésről lépésre vezető munkafolyamatokkal, beágyazott médiatartalmakkal és élő távsegítség lehetőségével érjük el, mely hazánkban még futurisztikusnak tűnhet, de világszerte már számos fegyveres szervnél, gyártócégnél, közműszolgáltatónál vagy telekommunikációs cégnél bizonyított.

Kérem, jelezze részvételi szándékát: https://forms.office.com/r/2bzP9SsHfQ