UNITURN KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Az UniTurn Kft.  több, mint két évtizedes múlttal rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar tulajdonban lévő termelő középvállalat Kunszentmártonban. A Megrendelők igényeit szigorú mérési és ellenőrzési folyamatokon (ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949) keresztül elégítjük ki. Cégvezetésünk innovatív gondolkodása, valamint az üzem modern gépparkja, a gyártást mindenben támogató magas felszereltségű mérőlaborunk hosszútávú, kihívásokkal- és szakmai fejlődéssel teli jövőképet biztosít munkatársaink számára.

Vállalatunk fő profilja a fémmegmunkálás, ezen belül is az esztergálás, örvénylő menetmarás, köszörülés, mángorlás, precipitációs hőkezelés, indukciós hőkezelés, stb. Termékportfóliónk legfontosabb eleme a villanymotor armatúra tengelyek gyártása. Társaságunk ezen a piacon belül a nagyon precíz és nagy hozzáadott értékű tengelyek gyártására fókuszál. Célpiacaink a háztartási gépgyártás, kórházi ágyak gyártása, bútoripar, kéziszerszámgyártás, és nem utolsó sorban az autóipar. Ez utóbbi területen az elektromobilitásban hajtóművé vált elektromotor tengely gyártásába is be kívánunk kapcsolódni, fejlesztéseink nagyrészt ehhez kötődnek.

„Egy mikron nem apróság” – ezt valljuk és ezt be is tudjuk bizonyítani. Ha kíváncsi vagy és eljössz hozzánk, akkor megismerheted azokat a technológiákat, gépeket, mérő berendezéseket, amikkel a milliméter ezredrészével egyenlő méretpontosságot elő tudjuk állítani és ami nagyon fontos, meg is tudjuk mérni.

Duális képzésünkre várjuk gépészmérnök és járműmérnök alapképzési szakos hallgatók jelentkezéseit.

 

 A cég/partner honlapja: www.uniturn.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: www.uniturn.hu/hu/dualis-kepzes

Milyen szakosokat várnak?

– gépészmérnök

– járműmérnök

Gyakorlati helyszín: UniTurn Kft., 5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.

Duális kapcsolattartó:

Név: Joó Anna Mária

E-mail: annamaria.joo@uniturn.hu

Telefon: +36 30 637 94 54 

Jelentkezési feltételek:

– Jelentkezés a Neumann János Egyetem államilag finanszírozott gépészmérnök vagy járműmérnök alapképzési szakára.

– Kitöltött jelentkezési lap, motivációs levél és önéletrajz, valamint az érettségi bizonyítvány másolatának, (vagy ennek hiányában a 11. évfolyam év végi és a 12. évfolyam félévi osztályzatainak) megküldése a HR@uniturn.hu e-mail címre.

Jelentkezési határidő középiskolások számára: április 20.

Jelentkezési határidő első éves hallgatók számára: szeptember 03.

A felvételit május 31-ig bonyolítjuk le.

Első éves hallgatók esetében a felvételit szeptember 20-ig bonyolítjuk le.