UNITURN KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Az UniTurn Kft. (5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.) több, mint két évtizedes múlttal rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar tulajdonban lévő termelő középvállalat Kunszentmártonban. A Megrendelők igényeit szigorú mérési és ellenőrzési folyamatokon (ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949) keresztül elégítjük ki. Cégvezetésünk innovatív gondolkodása, valamint az üzem modern gépparkja, a gyártást mindenben támogató magas felszereltségű mérőlaborunk hosszútávú, kihívásokkal- és szakmai fejlődéssel teli jövőképet biztosít munkatársaink számára.

Vállalatunk fő profilja a fémmegmunkálás, ezen belül is az esztergálás, örvénylő menetmarás, köszörülés, mángorlás, precipitációs hőkezelés, indukciós hőkezelés, stb. Termékportfóliónk legfontosabb eleme a villanymotor armatúra tengelyek gyártása. Társaságunk ezen a piacon belül a nagyon precíz és nagy hozzáadott értékű tengelyek gyártására fókuszál. Célpiacaink a háztartási gépgyártás, kórházi ágyak gyártása, bútoripar, kéziszerszámgyártás, és nem utolsó sorban az autóipar. Ez utóbbi területen az elektromobilitásban hajtóművé vált elektromotor tengely gyártásába is be kívánunk kapcsolódni, fejlesztéseink nagyrészt ehhez kötődnek.

„Egy mikron nem apróság” – ezt valljuk és ezt be is tudjuk bizonyítani. Ha kíváncsi vagy és eljössz hozzánk, akkor megismerheted azokat a technológiákat, gépeket, mérő berendezéseket, amikkel a milliméter ezredrészével egyenlő méretpontosságot elő tudjuk állítani és ami nagyon fontos, meg is tudjuk mérni.

Duális képzésünkre várjuk gépészmérnök és járműmérnök alapképzési szakos hallgatók jelentkezéseit.

 Miért előnyös Neked a duális képzés?

  • Már egyetemi éveid alatt naprakész vállalati gyakorlatot szerezhetsz. A legjobb szakemberektől tanulhatod meg a szakmát.
  • Megismerheted a gyártási folyamatainkat, alkalmazott technológiáinkat, minőségügyi rendszerünket, kutatás-fejlesztési tevékenységünket.
  • Mivel gyakorlatra is szert teszel tanulmányaid alatt, nagyobb eséllyel indulhatsz a munkaerőpiacon.
  • Havi juttatást kapsz.
  • Ha jól teljesítesz, a gyakorlat végén állásajánlatot is kaphatsz.

A jelentkezés módja:

A kitöltött jelentkezési lapot, az önéletrajzod és motivációs leveled* e-mailben várjuk a HR@UniTurn.hu címre.

 

Jelentkezési határidő:  szeptember 21.

A kiválasztás során egy tesztsort kell kitöltened, illetve egy személyes elbeszélgetésen kell részt venned.

A kiválasztás során figyelembe vesszük tanulmányi eredményeid, a kitöltött teszted eredményét, személyiségi jegyeid, motiváltságod.

Az UniTurn Kft. azon tanulókkal köt hallgatói munkaszerződést, akik megfeleltek a kiválasztási eljárás folyamán, valamint a Neumann János Egyetem gépészmérnök vagy járműmérnök alapképzési szakára felvételt nyertek.

A kiválasztási folyamat eredményéről 2021. szeptember 28-ig írásban tájékoztatunk.

Kérdés esetén kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az UniTurn Kft. duális képzéssel foglalkozó munkatársa:

Joó Anna Mária

HR@UniTurn.hu

+ 36 56 462 365

*A jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával hozzájárulsz, hogy a megadott adataid kezeljük. Tájékoztatunk, hogy a jelentkezési lapod, az önéletrajzod és a motivációs leveled a kiválasztási folyamat lezárását követően megsemmisítjük.  A jelentkezési lapon, az önéletrajzon és a motivációs levélben szereplő adataid kizárólag a kiválasztási folyamat során kerülnek felhasználásra duális képzés létesítése céljából, azokat harmadik fél számára nem adjuk tovább. Az adatvédelmi tájékoztatónk bővebb megismeréséért kérjük látogasd meg a www.uniturn.hu honlapot.                                                                                                                                                                                                                   Köszönjük jelentkezésed!

 A cég/partner honlapja: www.uniturn.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.uniturn.hu/hu/dualis-kepzes/

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök és járműmérnök alapképzési szakos hallgatókat.

Gyakorlati helyszín:

UniTurn Kft., 5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.

Duális kapcsolattartó:

Név: Joó Anna Mária

E-mail: annamaria.joo@uniturn.hu

Telefon: +36/30/637-9454

Jelentkezési feltételek:

A honlapon megtalálható jelentkezési lap kitöltése, majd annak megküldése önéletrajzzal és motivációs levéllel együtt a HR@uniturn.hu e-mail címre.

Jelentkezési határidő középiskolások számára:

  1. április 19. 12:00 óra.
A felvételit 2024. június 14-ig bonyolítjuk le.