VERSENYKIÍRÁS – EGY NAP ALATT A LOGISZTIKA KÖRÜL 2021

Versenykiírás – Egy nap alatt a logisztika körül*

2021. január 22-23-án a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnöki alapszak megrendezi az V. Egy nap alatt a logisztika körül című 24 órás logisztikai versenyt 11-15. osztályos középiskolás diákok számára. 

A verseny időpontja, helyszíne

A verseny két fordulóból áll. 1. fordulóban egy online tesztet kell kitölteni 2021. január 17. 24:00-ig. A 2. forduló 2021. január 22-én 12:00-kor kezdődik és 2021. január 23-án 12:00-kor ér véget.

A verseny határidői

A nevezési határidő 2021. január 17. 24:00. Értesítés a verseny 2. fordulójába való bekerülésről várhatóan 2021. január 19. 12:00-ig. 

A verseny célja

A műszaki terület és a logisztika iránt érdeklődő diákoknak betekintést engedni a logisztika világába, ezzel elősegítve pályaválasztási döntésüket.

A verseny résztvevői

Bármely középfokú oktatási intézmény 11-15. évfolyamos tanulói 3 fős csapatban. Egy csapat tagjai különböző iskolák és különböző évfolyamok tanulói is lehetnek.

Versenyfeladat

Az 1. fordulóban a csapatoknak egy 5 kérdésből álló online feladatsort és számítási példát kell megoldaniuk. A 2. fordulón egy valós ipari kihívásra kell megoldási javaslatot tenniük a csapatoknak.

Jelentkezés módja

Jelentkezni a „JELENTKEZZ MOST!”-ra kattintva lehet, amely egy kérdőívhez irányítja az érdeklődőket. Itt meg kell adni a csapat (a csapat email címéhez a kérdőívet kitöltő csapattag/kapitány email címét kell beírni) és a csapattagok adatait. Válaszolniuk kell egy 5 kérdésből álló feladatsorra és egy számítási példát kell megoldaniuk.

Kísérő tanárok a versenyen

Amennyiben egy csapattal jön kísérő tanár, azt a csapatnak jeleznie kell az 1. fordulós kérdéssor kitöltése során a megfelelő helyen.

A verseny díjazása

Értékes díjak kerülnek kiosztásra a legjobb csapatok között. Az első helyezett csapat körülbelül 150 000 Ft értékben kap díjat.

A verseny támogatói

  • Kecskeméti Fürdő
  • BeeWaTec Hungária Bt.
  • Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
  • Pick Szeged Zrt.
  • Duvenbeck Logisztikai Kft.
  • Reca Kft.

*A versenykiírás változtatásának jogát fenntartjuk.

.