VIDEOTON ELEKTRO-PLAST KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A VIDEOTON márka már hosszú idő óta a kiváló gyártási minőség szimbóluma.  Anyacégünk, a legnagyobb 100 %-ban magyar magántulajdonú ipari vállalat-csoport, gyártási és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. A mintegy 1500 munkatárs évente közel 250 millió terméket készít a gépjármű-, a háztartási-gépipar, a szépségápolás, valamint az ipari alkalmazások területén a VIDEOTON kaposvári és marcali tagvállalataiban. Munkatársaink által előállított termékekre több millió háztartás támaszkodik.

A kaposvári VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. elsősorban hőre lágyuló műanyagok fröccsöntésével, a fröccsöntéshez szükséges szerszámok tervezésével, gyártatásával és karbantartásával foglalkozik. Az elkészült műanyagalkat-részeket egyedileg kiszállítjuk, vagy összeszerelő üzemeink termékeibe építjük be. A termelés másik nagy ága a háztartásokban használt gépek, eszközök, berendezések szerelése, előállítása. Ezek az egyszerű és prémium kategóriás konyhai robotgépek, vasalók, padlóápolók, mixerek, borotvatöltő és -tisztító berendezések, citrom-facsarók, hajszárítók, fényepilátorok, arcmasszírozók és baba-mama termékek bármely hazai vagy külföldi otthonban megtalálhatók. A kaposvári vállalat irányítása alá tartozó marcali telephelyünkön  Li-lon, Ni-Cd és Ni-MH akkumulátorok, illetve líthium-metál elem-csomagok szerelése zajlik. Ugyan gyártmányaink nem a VIDEOTON, hanem a legnagyobb piacvezető cégek márkanevei alatt futnak, jórészt a mi mérnökeink, szakembereink felelőssége és érdeme azok minősége és megbízhatósága.

Gyártásunkat a beszerzéstől a kiszállításig terjedő szolgáltatásaink egészítik ki. Partnereink számára teljes körű beszerzést, logisztikát, K+F és pénzügyi tevékenységet végzünk. Folyamatainkat magas szintű minőség-, környezet-, egészség- és változás-menedzsment követi, fejleszti. Mérnökeink már a termékfejlesztés korai fázisában is szakszerű támogatást nyújtanak, legyen szó új termékről, alkatrészről, vagy funkcióról. Tervezéshez a legkorszerűbb tervezőprogramokat használjuk. Megvalósíthatósági analízis, 3D modellek elkészítésében, és a részletek kidolgo-zásában egyaránt vevőink rendelkezésére állunk.

Ahova szívesen járunk dolgozni

Megadjuk a lehetőséget neked arra, hogy ötleteid valóra váljanak, karrieredet pedig tudásod és ambícióid határozzák meg. Elköteleztünk magunkat abban, hogy minden munkavállaló tudását fejlesszük, így neked is lehetőséged lesz arra, hogy minél több tapasztalatot szerezz. Sokszínű vállalati rendezvényeink a szabadidőd kellemes eltöltése mellett hasznos kapcsolatok kiépítésére nyújtanak lehetőséget.

Szakmai gyakorlat és diplomamunka program 

A nálunk gyakornokoskodó hallgatóknak felkínáljuk azt, hogy tagjai legyenek csapatunknak, megismerjék szakterületük mindennapi életét és kihívást jelentő feladatokat oldjanak meg. Gyakornokaink lehetőséget kapnak a nyitott pozícióink betöltésére mindamellett, hogy segítséget nyújtunk diplomamunka megírásához. A nálunk töltött idő megfelelő alapokat ad arra, hogy egy pályakezdőből kiváló szakember váljon.

Kiket várunk?

Olyan dinamikus, lelkes, teljesítmény-orientált fiatalokat, akik képesek önállóan és csapatban egyaránt dolgozni, beszélnek idegen nyelveket, képesek rendszerszemlélettel gondolkodni, kihívásokkal teli, érdekes felada-tokra vágynak, nyitottak a megújulásra, kreatívak, jó kommunikációs készséggel és problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

 

A cég/partner honlapja: www.vtep.videoton.hu

A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.vtep.videoton.hu/karrier/felsooktatasi-gyakorlati-kepzes/

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnöki alapszakra jelentkezőket

Gyakorlati helyszín: Kaposvár

Duális kapcsolattartó:

Név: Boros Mária képzési munkatárs

E-mail: boros.maria@vtep.videoton.hu

Telefon: +36 82 502 124

Jelentkezési határidő középiskolások számára: adott év április 30.

A felvételit az adott év szeptember 20-ig bonyolítjuk le.