VOLÁNBUSZ ZRT.

Tisztelt Érdeklődő!

Duális képzés járműmérnök-hallgatóknak a Volánbusszal!

A Volánbusz Zrt. a Neumann János Egyetem duális képzési partnereként járműmérnök alapszakos hallgatót vár kecskeméti járműfenntartási telephelyére 2024 szeptemberétől.

A duális képzés keretében a fiatal generáció lendületes és innovatív szemlélete találkozik a közlekedési társaság hosszú múltra visszatekintő hagyományaival és kiemelkedő szakmai tudásával. Az együttműködés lehetőséget teremt arra, hogy a Volánbusz elkötelezett jövőbeli munkavállalókra, az új mérnök generáció pedig biztos munkahelyre találjon.

A Volánbusz egy közel 100 éves múlttal rendelkező, országosan 52 járműfenntartási telephelyet és 137 autóbusz-állomást üzemeltető, stabil hátterű, 100 százalékban magyar tulajdonú állami társaság. Európa egyik legnagyobb járműparkkal rendelkező autóbuszos szolgáltatójaként a vállalat mintegy 5900 járművel és 17.300 munkavállalóval biztosítja a vármegyeszékhelyek, a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi, közvetlen és rendszeres kapcsolatát egymással és a fővárossal. A társaság autóbuszai az évi több mint 16,5 millió járaton csaknem 444,6 millió kilométert tesznek meg, és mintegy 607 millió utast szállítanak.

A Volánbusz a MÁV-VOLÁN-csoport tagjaként – az egységes stratégiai irányításának, a vasúti és a közúti személyszállítási szolgáltatások összehangolt fejlesztésének köszönhetően – egyre színvonalasabb, korszerűbb és környezetkímélőbb szolgáltatásokkal várja utasait.

Tartozz te is közénk!

 A cég/partner honlapja: https://www.volanbusz.hu/hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.volanbusz.hu/hu/karrier/gyakorlat#

Milyen szakosokat várnak?

Járműmérnök alapszak

Gyakorlati helyszín: 6000 Kecskemét, Csáktornyai utca 4-6.

Duális kapcsolattartó

Név: Vizi Melinda

E-mail: melinda.vizi@volanbusz.hu

Telefon: +36 70 708 7090 

Jelentkezési feltételek:

– önéletrajz és bemutatkozó motivációs levél segítségével az egyéni célok ismertetése

– középiskolai év végi eredmények beküldése

– határozott érdeklődés a gépek-, járművek és azok működése iránt

– kiemelkedő informatikai érdeklődés

– sikeres felsőoktatási felvételi a kívánt és megjelölt szakra

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 2024.04.30.

A felvételit 2024.08.15-ig bonyolítjuk le.