ZÖLDSÉGMAG TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A ZÖLDSÉGMAG Termelő és Kereskedelmi  Kft.  2023. évtől  a Neumann János Egyetem duális partnere. A cég folyamatosan várja leendő Kertészmérnök és Logisztikai Mérnök hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

A Zöldségmag KFT a Magrovet Group Cégcsoport tagja , amely cégcsoport a magyarországi házikerti , színestasakos Zöldség-és Virágvetőmag kereskedelem meghatározó, piacvezető szereplője .

A cégcsoporton belül a Zöldségmag KFT tevékenysége kiterjed a Fajta előállító nemesítésre , a vetőmag termeltetés, beszerzés, feldolgozás, minősítés területére , illetve a tasakos vetőmag gyártására.

A leendő hallgatók a Duális képzés alatt betekintést nyernek ezen folyamatokba, tevékeny részesei lesznek egy- egy folyamat megtervezésének, irányításának, elvégzésének és ezáltal olyan gyakorlati  tudásra és tapasztalatra tehetnek szert , amivel jelentős  előnnyel indulhatnak a munkaerőpiacon.

A nem titkolt szándékunk , hogy a nálunk Duális képzésben részt vevő hallgatókat kölcsönös megelégedés esetén, a végzésük után a munkatársaink között köszönthessük és a tanulmányi idő alatt megszerzett speciális , gyakorlati tudást a mi cégünknél kamatoztassák és fejlesszék tovább.

 Ennek reményében  szeretettel várunk minden jelentkezőt , akik a Neumann János Egyetemen képzelik el a továbbtanulásukat Kertészmérnök , vagy Logisztikai Mérnök szakon , felvételt nyernek az Egyetemre és érdekesnek és egyben  érdemesnek találják az általunk kínált Duális képzési lehetőséget!

 

A cég/partner információk

 Milyen szakosokat várnak?

 Logisztikai mérnök

Gyakorlati helyszín:

Kecskemét, Elek

Duális kapcsolattartó:

Szatmári Szabolcs

E-mail: szszatmari@zoldsegmag.hu

Jelentkezés : folyamatos