ZOLLNER ELEKTRONIK GYÁRTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A Zollner vállalatcsoportot Manfred Zollner hozta létre, 1965-ben. A vállalatcsoport napjainkig hatalmas méretűvé nőtte ki magát. Mára az elektronikai ipar vezető nemzetközi nagyvállalatainak partnereként a komplex termékek fejlesztésében és gyártásában kiemelt pozíciót tölt be. A világ 15 top EMS (Electronic Manufacturing Services) szolgáltatója közé tartozik, és több mint öt évtizedes vállalkozói tevékenységre tekint vissza. A vállalatcsoport jelenleg 20 telephelyen, 9 országban tevékenykedik – Németországban, Magyarországon, Romániában, Kínában, Tunéziában, USA-ban, Svájcban, Costa Ricában és Hongkongban.

Az elektronikától a mechanikán át az induktív alkatrészekig: minden technológiai területen a legújabb szaktudás birtokában nyújtjuk szolgáltatásainkat.

A technológiai sokszínűség az előnyünkre válik, ez teszi lehetővé a komplett rendszerek gyártását. Mindehhez modern géppark áll a rendelkezésünkre, amely megfelel a legújabb technikai követelményeknek

A következő iparágakban vagyunk otthon, amelyekhez szükséges tanúsításokkal is rendelkezünk: ipari elektronika, vasúttechnika, autóipar, orvoselektronika, légi közlekedés, méréstechnika, információtechnika, egyéb fogyasztási cikkek és telekommunikáció.

Széles termékskálánkból az alábbiak gyártására vagyunk a legbüszkébbek: autórádió- előlapok, gépkocsik műholdas navigációs rendszerei, különböző ipari és szórakoztatóelektronikai termékek vezérlő- és tápegységei, számítógépek, nyomtatók lemezszekrényei, tekercsek, pénzszámláló automaták, orvosi műszerek, vasúti vezérlő- szekrények, elektromos autók gyorstöltő berendezései.

A Zollner Kft. a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karával együttműködve várja azokat az elsősorban környékbeli (Vác és Balassagyarmat) hallgatókat, akik GÉPÉSZMÉRNÖK szakra jelentkeznek és érdeklődnek a gyártásirányítás, gyártásinformatika (gyártástervezés), mechatronika és minőségügy iránt, valamint szívesen tanulnának tovább egy országosan is újszerű gyakorlatorientált duális képzés keretében. 

SOLUTIONS FOR YOUR IDEAS

A cég/partner honlapja: https://www.zollner.hu/hu

A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.zollner.hu/hu/karrier/dualis-felsofoku-kepzes

 Milyen szakosokat várnak?

gépészmérnököket

Gyakorlati helyszín: Vác vagy Szügy

 Duális kapcsolattartó

Név: Lózs-Paulik Barbara

E-mail: barbara_lozs-paulik@zollner.de

Telefon: +36 27 500-955 

Jelentkezési feltételek:

A Zollner Kft. várja azokat az elsősorban környékbeli (Vác és Balassagyarmat) hallgatókat, akik GÉPÉSZMÉRNÖK szakra jelentkeznek és érdeklődnek a gyártásirányítás, gyártásinformatika (gyártástervezés), mechatronika és minőségügy iránt, valamint szívesen tanulnának tovább egy országosan is újszerű gyakorlatorientált duális képzés keretében. 

Jelentkezési határidő középiskolások számára: január 31.