GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Tisztelt Látogató!

Kérjük, hogy kövesse karunk híreit és eseményeit a GAMF Műszaki és Informatikai Kar alábbi elérhetőségein is!

FACEBOOK      INSTAGRAM    YOUTUBE

Nyílt nap volt a GAMF Műszaki és Informatikai Karon

2022.01.19. 11.00

https://gamf.uni-neumann.hu/nyílt-nap

Képzések

Logisztikai rendszerek szakmérnök/szakspecialista Menedzser szakspecialista/szakmérnök Programozó informatikus Műanyag-feldolgozó technológus Minőségügyi rendszerek szakmérnök
Gyártásinformatika

Ecseri Kft.

Amit tudnod kell rólunk Az Ecseri Kft. működése autóalkatrészek kereskedelmével indult 1971-ben. A tartós piaci siker fenntartása érdekében a tevékenység 1986-tól gyártással is kiegészült. A

Rólunk

Az elmúlt öt évtized során az intézmény hatalmas fejlődésen ment keresztül. Kezdetben csak gépgyártás-technológus üzemmérnököket képeztek, ma a karon – az alapképzés keretében – gépészmérnökök, járműmérnökök, mérnökinformatikusok, logisztikai mérnökök, műszaki menedzserek és üzemmérnök informatikusok képzése folyik. 

2019-ben elindítottuk a gépészmérnöki mesterképzést.

Műszaki területen a Műszaki felsőoktatási szakképzés, informatikai területen pedig a Mérnökinformatikus – Rendszergazda és a Programtervező informatikus felsőoktatási szakképzés keretében tanulhatnak a hallgatók.

Karunk német mintára – úttörőként az országban – 2012-ben bevezette be a partnercégekkel szoros együttműködésben a duális képzési formát, amely minden eddiginél jobban megfelel a gazdaság elvárásainak.  A “kecskeméti modell” azóta országos mintává vált.  

A karon a tudományterületeknek megfelelően három tanszék keretében folyik az oktató-kutató munka. Ezek az Alaptudományi Tanszék, az Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék, és az Informatika Tanszék.

A GAMF több mint 50 éves története során nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a hallgatók a kor színvonalának megfelelő technológiával, eszközökkel, berendezésekkel találkozhassanak tanulmányaik során.

gamf dron

Jelentkezz hozzánk Te is!

0 +
Hallgató
0 +
Év Tapasztalat
0 +
Megszerzett diploma
2010 óta

Hallgatói vélemények

Ez az Egyetem tudja garantálni, hogy az itt megszerzett tudást nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is a legjobban tudd kamatoztatni.
Szekeres Fruzsina
logisztikai mérnök hallgató
Egyetemünkön az elméleti tudás mellet nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra is. Az eddig eltelt félévek során már bebizonyosodott, hogy piacképes tudást kapok egyetemi éveim során. Oktatóink támogatják a hallgatói elképzeléseket, ezért is működik ennyi járműépítő csapat isko- lánkban, melyek közül én is tagja vagyok a Kenji Racing Team-nek.
Sárkány Tamás
gépészmérnök hallgató