Hírek

Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft.

 A cég/partner honlapja: www.stadlerrail.com  A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: – Milyen szakosokat várnak? Gépészmérnök, Járműmérnök alapképzés Gyakorlati helyszín: Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó

Lányok Napja 2021

Idén már második alkalommal szervez programot a Neumann János Egyetem Gamf Műszaki és Informatikai Kara a Lányok Napja rendezvénysorozat keretében.

Prof. Dr. Pokorádi László: Mindennapi mérnöki modelljeink

Előadásom során a műszaki modellezés alapfogalmait, a modellek fajtáit és ezek alkalmazásai lehetőségeit mutatom be a hétköznapi mérnöki gyakorlatban. Olyan hasznos ismereteket, tippeket, tanácsokat adok, melyek segíthetik a műszaki tantárgyak tanulása során.

AGILIS MÓDSZERTANOK A GYAKORLATBAN

Kovach Anton a ShiwaForce.com Zrt. agilis vezérigazgatója több, mint 20 éves vezetői tapasztalattal. Az online tartalomkezelő piacon elért szakmai sikerek, a lean módszertan eszközeivel – Scrum, Kanban – ötvözött nyitott, agilis gondolkodásmód eredményeképp ügyfélkörük lojális és elégedett.

A Magyar Rektori Konferencia ajánlása

A Magyar Rektori Konferencia arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást,