Hírek

A logisztika napja a kecskeméti Neumann János Egyetemen

Héjja János, aki már 27 éve a McDonald’s franchise partnere érdekes betekintést is adott egy sikeres vállalkozó emberközpontú vállalatirányítási szemléletébe, konkrét példákkal is bemutatva, hogyan lehet több mint 500 dolgozó motivációját jó szinten tartani egy 7 éttermes vállalkozásnál.

Lányok Napja a Neumann János Egyetemen 2023

Ha nyitott vagy a modern technológiákra, ha tetszenek a mai járművek, ha érdekelnek az informatikai vívmányok, innovációk, akkor jó helyen jársz, mert a Neumann János Egyetem idei Lányok Napja programján mindezekbe belekóstolhatsz.

Nemzetközi programozó verseny a GAMF Karon

Neumann János születése 120. évfordulójának alkalmából a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara és a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium országos többfordulós, nemzetközi középiskolai programozó versenyt hirdetett 9-14. évfolyamos diákok részére immáron harmadik alkalommal.

Logisztikai informatika a világ  legnagyobb Bosch autóelektronikai gyárában

Az előadás során áttekintjük, miként tudtunk papírokkal támogatott intralogisztikai folyamatot elektronikus azonosítással ellátni. Hogyan kapcsoltunk össze különböző informatikai eszközöket, szoftvereket. Továbbá választ kapunk arra, hogy standarizált műveleteket miként tettünk teljes mértékben gépek által elvégezhetővé.
Időpont: 2023.04.13. 14:00, 4/315

Filmklub

2023. április 5-én lesz a NJE Filmklub következő vetítése.

LOGISZTIKA NAPJA 2023

2023. április 20-án a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar megrendezi a Logisztika Napja a GAMF-on című eseményt.